האנגאובר אחר הצהריים הראשון שלי – טור מנהל חטיבת מוצרים
 
          טריפל סי - מאמר מערכת
            18/09/2014


אי שם בתחילת 2004 התקבלתי לעבודה בטריפל סי, שעשתה עליי רושם של חברה נחמדה, חמה ומשפחתית תרתי משמע.
לאחר זמן הסתגלות לא ארוך והיכרות עם המנכ"ל המזוקן מר רמי נחום, הוזמנתי לפגישה ראשונה עמו ועם לקוחות
לשעה 9 בבוקר בחדר האירוח שבקומה השישית.

הכל התחיל בצורה סטנדרטית לחלוטין כמו בכל פגישה עסקית עד שנזרקו לחלל החדר המילים "מסורת" ו"אלכוהול". או אז הסתבר לנו שיש מסורת בבית טריפל, שכל מי שמגיע לפגישה ראשונה עם מנכ"ל החברה, חייב להרים כוסית אלכוהול בליווי כמה מילות ברכה.

העובדה שהייתה זו שעת בוקר מוקדמת ושצריך להמשיך לעבוד אחר כך, לא נלקחה בחשבון והיתה לנתון שולי. אז למרות הכל... שתינו וזקן האורחים ברך ולמיותר לציין שבאותו יום גם חוויתי בפעם הראשונה בעבודה, את החמרמורת הראשונה שלי בשעות אחר הצהריים. מאז עברו 10 שנים, אלפי ביקורי אורחים, וכל פעם מחדש אני עדיין ממתין בציפייה לכל הזדמנות כזו של קיום המסורת.

אז לחיי 25 השנים שהיו ולחיי השנים שעוד יבואו. לחיים!
 
 
Up